O nama

Postojimo više od 20godina.                                                                                        Proizvodimo veliki "komplet zdravlja" koji sadrži impozantan broj raznovrsnih proizvoda. Stvorili smo ih uz Božiju pomoć, upornim radom i saradnjom sa našim dragim korisnicima. 
I dalje ih usavršavamo i poboljšavamo tako da sada imamo veliki broj korisnika koji su istovremno i naši promoteri. 
Određene količine naših proizvoda odlaze i van granica naše zemlje. 
Suština naše misije je da se pre svega duhovno ojača svaki organizam i da uz naše potpuno prirodne dijetetske proizvode vrati u prvobitno stanje, odnosno da dođe do samoiscelenja, što je svakom živom organizmu podareno.
Danas su imunitet odnosno zaštitne snage organizma niže od kritične tačke. Između mnogobrojnih faktora koji utiču na imunitet najvažnija je hrana. U poslednje vreme je invazija konzervanasa (da bi se proizvodi sačuvali dug i lepše izgledali), tako da je zadnjih 30 do 40 godina čovečiji organizam prešao na totalno pogrešnu hranu. 
Da bi se izašlo iz ove situacije neophodna je promena hrane. Ljudski organizam je "super sistem" i on ima moć izuzetne regeneracije. Do duboke starosti ovaj mehanizam ostaje u funkciji. Čovek jako brzo stari ne zbog bakterija i mikroba, već što organizam nema potrebnih elemenata za nesmetan rad. 
Imajući sve to na umu stvoreni su ovi dodaci ishrani od prirodnih biološki aktivnih elemenata i tako izlečene mnoge bolesti.
Dakle rešenje je da uz kontrolisanu ishranu uvrstimo i pčelinje proizvode i lekovito bilje - i sve je ispalo vrlo jednostavno i genijalno. 
Na ovaj način veliki broj zdravstvenih problema nestaje i to od najmlađeg uzrasta pa do duboke starosti korisnika. 
U čemu je tajna pčelinjih proizvoda? Dugogodišnjim iskustvom smo utvrdili da organizam kroz pčelinje proizvode dobija neophodne komponente za izgradnju baznih ćelija i regeneraciju, jačanje imunog sistema i tako sam vrši balans i odstranjivanje bolesti. 
Čak i ako je čovek dosta star, ako ima odgovarajuće uslove koje mu daje Bog i priroda, na šta smo genetski programirani - organizam može da napravi čudo
.

Komentar:

Dank memes club

You guys are opening a honey business on the old app? :)) that's crazy please bring back the old app, it was really good! Although, back to your honey, wouldn't be bad for you to have an english version of this page ;) reply to this if you need help