Prirodna kozmetika

Na pomolu je trenutak kada će med i ostali pčelinji proizvodi preuzeti vodeću ulogu u savremenoj kozmetici. Primena pčelinjih proizvoda u kozmetici je neophodna zbog prisustva velikog broja biološki aktivnih supstanci,  a naročito vitamina.

Med

Med je od davnina smatran pravim eliksirom lepote. Naučno je dokazano da med podjednako  hrani kožno tkivo i njegove završetke, sprečava proces starenja, održava elastičnost, pojačava tonus, održava mekoću i nežnost lica. Med ima izvanredno svojstvo da zadržava velike količine vlage i tako savršeno vlaži i podmlađuje epiderm, vidno "pegla" bore i koži daje sjajan i zdrav izgled. Ima i antibiotička svojstva zbog čega se koristi za oporavljanje iritirane i oštećene kože.

Matični mleč

Biološki vrlo aktivna supstanca sa izrazitim biostumulativnim  svojstvima. Zbog svog specifičnog sastava efikasan je za usporavanje starenja kože i otklanja bore.

Propolis

Deluje protiv bakterija i gljivica i ujedno omekšava kožu. Sadrži aromatična etarska ulja, polen, smolu, vosak ... Efikasan je za lečenje kožnih oboljenja, deluje protiv akni i drugih upalnih procesa na koži. 

Polen

Ima izvanredno antibiotičko i biostimulativno dejstvo zbog čega se u kozmetici koristi za podmlađivanje kože i stimulisanje revitalizacije epiderma.

 

"APIKOZMETIKA" preparati

"Apikozmetika" preparati za negu kože zasnivaju se na pčelinjim proizvodima i najnovijim dostignućima fitokozmetike. Sastojci dobijeni iz košnice i biljaka iz sačuvane prirode i obrađeni u domaćim uslovima tajna su brzog vidljivog učinka ovih preparata. Koristeći naučna i praktična saznanja uz višegodišnju proveru kroz kozmetičke tretmane različitih tipova kože stvoreni su izuzetno kvalitetni  i potpuno prirodni preparati bez sintetičkih sirovina i hemijskih dodataka. Naše kreme sadrže dragoceni prirodni konzervans - med. Ove kreme će vam pomoći da uklonite posrednika između sebe i prirode i da u tom novootkrivenom susretu istinski uživate.

 

Za pristup proizvodima prirodne kozmetike kliknite na link ispod:

PRIRODNA KOZMETIKA

 

Uloguj se

Komentar: